Samenaankoop twee woningen Bonheiden


sinds 11-8-2020 12:19:05

prijs: € 317000
Locatie : 2820 - bonheiden  (Antwerpen)

Kenmerken

Aantal kamers : 4
Garage / schuur / berging : Berging
Perceeloppervlakte : 130 m2
Woonoppervlakte : 155 m2

Beschrijving

Samenverkoop van twee naastliggende instapklare woongelegenheden 9 +11 in het centrum van Bonheiden. Een gezinswoning met drie slaapkamers én een aparte volledig ingerichte studio met keuken, douche, toilet.
De ligging is uniek, want zeer rustig in een fietsstraat vlakbij het centrum van Bonheiden. (mobiscore 8,3) Winkels , scholen, openbaar vervoer op wandelafstand. Gratis parkeermogelijkheden in de straat zelf en achter de kerk.
1. De gezinswoning (130 m²) is een half-open bebouwing , binnen verrassend ruim met veel lichtinval
Gelijkvloers een ruime eetplaats (eventueel ook te gebruiken als living) , een ingerichte keuken en badkamer met toilet.
Boven een grote living (of 4 de slaapkamer) met daarin een mezzanine, eventueel te gebruiken als bureau, speelruimte voor de kinderen, bib, slaapvertrek…
Er zijn verder nog drie grote slaapkamers, allen met buitenlicht.
Achteraan is een klein koertje alsook een grote berging/kot voor fietsen en/of werkplaats met een achterliggend tuintje als doorgang.
De woning is volledige vernieuwd en instapklaar. Er is een zeer degelijk nieuw en geïsoleerd dak geplaatst met nieuwe dakvensters en boven hoogrendements vensters. Ook werden vloeren en zijmuren vernieuwd en degelijk geïsoleerd. Overal is centrale verwarming met een hoogrendementsketel op gas.
2. Tezamen met deze gezinswoning wordt een volledig ingerichte studio mee verkocht. Deze grenst aan de gezinswoning en is momenteel reeds verhuurd.
De aangeboden samen-koop is ideaal voor verschillende doeleinden: een kangoeroe woon-systeem, samen-apart wonen van een gezinslid, een praktijkruimte of gewoon als extra inkomen. (ter info: de huidige huurprijs van 365 euro zou een lening van +/- 75000 euro over 20 jaar kunnen dekken )
De studio kan desgewenst ook vrij gemakkelijk terug geïntegreerd kunnen worden in de woning, zonder grote kosten of werken (draagbalk is geplaatst).
De vraagprijs voor woning én studio samen bedraagt 317000 euro. Géén Immo !! verdere info en foto's bij zimmo

Kenmerken: Aantal kamers: 4, Garage / schuur / berging: Berging, Perceeloppervlakte: 130 m2, Woonoppervlakte: 155 m2, Kopen in 2820 - Bonheiden


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24190488 Meld aan Aanbod