Zandweistraat in Waardenburg | bouwgrond Beschikbaar


sinds 10-1-2020 3:05:24

prijs: 
€ 776175
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving
Bouwkavel bedrijventerrein Slimwei Waardenburg
Bedrijventerrein Slimwei, in het hart van Nederland aan de Westzijde van de A2, biedt ondernemers alle kansen om groots te ondernemen. Naast de directe aansluiting op de A2, is vlakbij het snelwegknooppunt Deil waar de A2 snijdt met de A15. Deze strategische ligging maakt het bedrijventerrein een prima vestigingslocatie, dat goed bereikbaar is voor klanten, leveranciers en personeel.
Het zeer riante bouwkavel ligt op bedrijventerrein Slimwei direct aan een fraai aangelegde waterpartij en ook direct tegenover de op- en afrit van de A2. In de waterpartij staat een ca. 10 meter hoog kunstwerk van de bekende kunstenaar Ard Arma, dat de activiteiten symboliseert op Slimwei: handelen, geven en (onder)nemen. Het kavel ligt aan de Zandweistraat in Waardenburg. De locatie is uiteraard zichtbaar vanaf de op- en afrit van de A2.
In de directe omgeving zijn diverse bedrijfsgebouwen alsmede een vestiging van de McDonalds. Tevens bevindt u zich te midden van gerenommeerde bedrijven zoals onder andere het Europese hoofdkantoor van Hitachi Transport Systems, Spooren bv Food Logistic Services Holland (logistiek van o.a. Autodrop, Fishermans Friend en Katja), NetSourcing (specialist in ICT dienstverlening voor de zorgsector), VDU Uitzendbureau, Van Wanrooij keukens en badkamers en BMW-dealer Bert Story.
Het perceel valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Slimwei, vastgesteld bij raadsbesluit op 18 december 2014, met als bestemming bedrijven t/m categorie 4.1. De maximale goot- of nokhoogte bedraagt 18 meter. Het maximale bebouwingspercentage is 70 %.
Bedrijventerrein Slimwei beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven kunnen tegen standaard tarieven aangesloten worden.
De koopprijs vrij op naam te vermeerderen met btw.
In de impressies bij de fotos is de waterplas betrokken. Om verbouwing van de waterplas mogelijk te maken is wijziging van het bestemmingsplan noodzakelijk en dienen met de gemeente afspraken gemaakt te worden over verwerving van de eigendom dan wel vestiging van een opstalrecht. In het verleden heeft de gemeente kenbaar gemaakt daaraan medewerking te willen verlenen. Dienaangaande wordt derhalve een voorbehoud gemaakt.

 
SPECIFICATIES:
 ● -: Overige typen
 ● -1: Grond of Kavel
 ● delivery: Verzenden


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22779237 Meld aan Aanbod