PROVENCE : huis te huur midden de bossen


sinds 11-9-2022 16:19:54

Grote foto provence huis te huur midden de bossen huizen en kamers overige te huur Grote foto provence huis te huur midden de bossen huizen en kamers overige te huur Grote foto provence huis te huur midden de bossen huizen en kamers overige te huur Grote foto provence huis te huur midden de bossen huizen en kamers overige te huur Grote foto provence huis te huur midden de bossen huizen en kamers overige te huur Grote foto provence huis te huur midden de bossen huizen en kamers overige te huur Grote foto provence huis te huur midden de bossen huizen en kamers overige te huur Grote foto provence huis te huur midden de bossen huizen en kamers overige te huur Grote foto provence huis te huur midden de bossen huizen en kamers overige te huur
prijs: € 995
Locatie : Lorgues  (Vlaams-Brabant)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 100 m2

Beschrijving

Uw huis in de zon van de Provence.
Het huis is te huur van oktober 2024 tot midden maart 2025
Maandhuur 995 € (opbrenst 9 zonnepanelen inbegrepen) .
Het vakantiehuis is voor max. 3 personen. Er zijn 3 slaapkamers (met elk een dubbelbed). Er is ook een mezzanine (2 éénpersoonsbedden, aangeraden voor kinderen).
Het huis bevindt zich op 3 km van het kleine stadje Lorgues (departement Var).
Lorgues ligt 45 km. ten noorden van Saint-Tropez en 40 km. ten zuiden van de wereldberoemde Gorges de Verdon (hoogste canyons van Europa).
Draguignan (oude hoofdstad van het departement Var) ligt op 10 km. van Lorgues.
Het huis ligt alleen midden de bossen van het departement Var en is zeer rustig gelegen langs kleine weg, die enkel gebruikt wordt door geburen.
De dichtbijzijnde gebuur woont op 600 meter.
Het huis is omgeven door hektaren bos met prachtig zicht op de vallei met een riviertje la Floreye.
Alle nutsvoorzieningen zijn er koelkast met diepvries, 4 kookvuren, oven, microgolfoven, afwasmachine, wasmachine, droogkast, koffiezet ...en wifi internet (apart)

Kenmerken: Woonoppervlakte: 100 m2, Kopen in Lorgues


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 29541914 Meld aan Aanbod