Vrijstaande villa van 3 verdiepingen


sinds 18-5-2024 21:56:39

Grote foto vrijstaande villa van 3 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto vrijstaande villa van 3 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto vrijstaande villa van 3 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto vrijstaande villa van 3 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto vrijstaande villa van 3 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto vrijstaande villa van 3 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto vrijstaande villa van 3 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto vrijstaande villa van 3 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto vrijstaande villa van 3 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 367000
Locatie : Oostrozebeke  (West-Vlaanderen)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 411 m2

Beschrijving

Ik verkoop een exclusief uitzicht vanaf de berghelling.
Wordt ook samen met deze soort verkocht
Vrijstaande villa van 3 verdiepingen, gebouwd in 2000, met meubels, gelegen midden op een berg op een helling, in een landelijk gebied, 220 meter boven de zeespiegel, in Midden-Portugal, met een verplaatsbaar buitenzwembad.
De totale oppervlakte van het gebouw, verdeeld over 3 verdiepingen, bedraagt 411,02 m2 en hele perceel grond6.106 m2. Zeer geschikt voor eigen bewoning, of om te gebruiken als vakantiewoning, ook is het mogelijk om te verhuren, te investeren in de woning om de woonruimte uit te breiden, of te verdelen in 3 aparte appartementen.
1e verdieping - Garage 97,56 m2 voor 3-4 auto's + keuken + wijntechnische ruimte, terras.
2e verdieping - Woonoppervlakte - 139 m2 voorzien van een grote woonkamer, keuken, toilet, toilet met ligbad, 2 slaapkamers, terras.
3e verdieping - Zolderruimte voorbereid voor renovatie tot woonruimte, gedeeltelijk geplaatste muren, riolering, er is een terras met prachtig uitzicht vanaf de berghelling.
Op het perceel zijn een walnotenboom, een vijgenboom, een perenboom, een granaatappelboom en een appelboom geplant.
Evenals een klein bijgebouw en een klein bosgebied, zoals een parkgedeelte.
Kleine levensmiddelenwinkels en andere winkels zijn binnen een straal van 3 tot 5 km te vinden.
De regionale stad Leiria ligt op 19 km afstand, waar u restaurants, winkelcentra, winkels en een ziekenhuis kunt bezoeken.
De oceaankust, met goede stranden en het openluchtwaterpark Mariparque - Praia da Vieira - 35 km.
Luchthaven van Lissabon - 153 km
Luchthaven van Porto – 180 km
Kosten 367.000,00 bij de verkoper, zonder tussenpersonen
Mijn Portugese bouwbedrijf, dat 20 jaar ervaring heeft in België en Duitsland, kan op uw verzoek aanvullende betaalde diensten leveren met maximale kwaliteit en redelijke prijzen voor de wederopbouw van dit huis.
Contact details
correcte.ceus.ltd@gmail.com
Tel: 0032472750392 WhatsApp, Viber

Kenmerken: Woonoppervlakte: 411 m2, Kopen in Oostrozebeke


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 117436785 Meld aan Aanbod