Volledig gerenoveerde woning hartje Ekeren


sinds 7-9-2022 12:55:45

Grote foto volledig gerenoveerde woning hartje ekeren huizen en kamers eengezinswoningen Grote foto volledig gerenoveerde woning hartje ekeren huizen en kamers eengezinswoningen Grote foto volledig gerenoveerde woning hartje ekeren huizen en kamers eengezinswoningen Grote foto volledig gerenoveerde woning hartje ekeren huizen en kamers eengezinswoningen Grote foto volledig gerenoveerde woning hartje ekeren huizen en kamers eengezinswoningen Grote foto volledig gerenoveerde woning hartje ekeren huizen en kamers eengezinswoningen Grote foto volledig gerenoveerde woning hartje ekeren huizen en kamers eengezinswoningen Grote foto volledig gerenoveerde woning hartje ekeren huizen en kamers eengezinswoningen Grote foto volledig gerenoveerde woning hartje ekeren huizen en kamers eengezinswoningen
prijs: € 329000
Locatie : Ekeren  (Antwerpen)

Kenmerken

Aantal kamers : 2
Garage / schuur / berging : Schuur en berging
Perceeloppervlakte : 150 m2
Woonoppervlakte : 121 m2

Beschrijving

Prachtig gerenoveerde eengezinswoning (121
m²) met 2 ruime slaapkamers in hartje Ekeren. Troeven zijn de zuid-west georiënteerde tuin waar je heerlijk kan ontspannen! De rustige maar toch centrale ligging, op een sprong van het centrum. Akker 105, 2180 Ekeren scoort een optimale mobiliteitsscore, met voldoende voorzieningen voor jong en oud nabij, multimodale transportmogelijkheden (OV, fiets, te voet) en een gunstige ligging ten opzichte van de snelweg !
Volledige woning werd zeer recent gerenoveerd tot in de puntjes. Het dak is vernieuwd, volledige renovatie elektriciteit conform en overal dubbele beglazing. Verder zijn al de ruimtes reeds geschilderd en is bijna overal verlichting voorzien. Kortom; je kan zonder zorgen meteen je intrek nemen in deze verborgen parel.
De woning is voorzien van een gescheiden inkomhal, op het uiteinde geeft deze uit op de deur naar de kelder. Langst rechts vindt je de toegang naar de gezellige, ruime woonkamer. Aansluitend op de woonkamer, is achteraan gelegen de leefkeuken en veranda met grote raampartijen en enkele lichtkoepels voor zoveel mogelijk natuurlijke lichtinval te creëren. Daarnaast staat de keuken ook in verbinding met de badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche en een lavabomeubel. Een kleine berging op het gelijkvloers en een aparte wc zijn extra troeven. De schuifdeur in de veranda brengt toegang tot de gezellige zuid-west-georiënteerde tuin met een aangelegd terras en tuinhuis voor extra berging. Op de bovenverdieping situeren zich de 2 slaapkamers, hier is de natuurlijke lichtinval ook prachtig.
kelder: 7 m²
woonkamer: 30 m²
keuken: 12 m²
open veranda: 13 m²
badkamer: 4m²
tuin: 70 m²
slaapkamer 1: 14 m²
slaapkamer 2: 19 m²
gevelbreedte: 5 m
grondoppervlakte: 150 m²
renovatiejaar: 2022
EPC-waarde: 293kwh/m2 ©
Akker 105, 2180 Ekeren
Vraagprijs: € 329 000, Gedaald in prijs!
Woning met tuin, terras, kelder en is aangepast voor mindervaliden.
De woning heeft de volledige stedenbouwkundige vergunning en verkavelingsvergunning.
Aarzel niet ons te contacteren op 0465020020 (via whatsapp) als je een instapklare woning zoekt met een uiterst gunstige ligging!

Kenmerken: Aantal kamers: 2, Garage / schuur / berging: Schuur en berging, Perceeloppervlakte: 150 m2, Woonoppervlakte: 121 m2, Kopen in Ekeren


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 29525404 Meld aan Aanbod