Te renoveren huis met 2 verdiepingen


sinds 29-9-2023 10:23:02

Grote foto te renoveren huis met 2 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto te renoveren huis met 2 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto te renoveren huis met 2 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto te renoveren huis met 2 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto te renoveren huis met 2 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto te renoveren huis met 2 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto te renoveren huis met 2 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto te renoveren huis met 2 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa Grote foto te renoveren huis met 2 verdiepingen huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 14000
Locatie : Topolovgrad  (Antwerpen)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 125 m2

Beschrijving

Het object is gelegen in het centrum van de stad Topolovgrad in het Haskovo District in het South-Central van Bulgaria, Het object heeft een schitterend zicht over de stad Topolovgrad. Het object heeft houten deuren en vensters met enkel glas. Het is volledig gemeubileerd. De verwarming gebeurt via een hout kachel. Het object moet volledig gerenoveerd worden. De kamers zijn geschilderd. De vloeren zijn van hout.
Verdiepen: 2
Het object bestaat uit: ☑️ 4 kamers, ☑️ 2 wasbakjes, ☑️ 2 bijgebouwen, ☑️ keuken, ☑️ tuin, ☑️ balkon
Woonruimte : 125 m².
Tuin 985 m².
Bijgebouwen: 96 m².
Grondstuk: 1.206 m².
Het dorp heeft de volgende facilieiten: 2 scholen, 3 kindergarten, tandarts, dokter, 3 casino´s, 2 bars/restaurants, 2 zwembaden, politiebureau, rechtbank, hospitaal, 3 winkels.
Kenmerken: Woonoppervlakte: 125 m2, Kopen in Topolovgrad


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 76480299 Meld aan Aanbod