Radonweg 22-24-26 in Amersfoort | kantoorruimte Beschikbaar


sinds 10-1-2020 3:05:27

prijs: 
€ 650
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving
Op het bedrijventerrein Isselt is ca. 70 m² kantoorruimte te huur aan de Radonweg 22-24-26. Een keurig entreeportaal leid je naar de 1e verdieping. Door het gehele object bevinden zich diverse ruimten. Hier zijn nog 2 units van ca. 70 m2 te huur. De units hebben een verschillende uitstraling. Op de verdieping bevind zich toiletruimte en een pantry. Landelijk uitzicht over bomen en weilanden
Locatie
De kantoorruimtes zijn gelegen op bedrijventerrein Isselt in Amersfoort. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van zowel de Rijksweg A1 als A28 zijn binnen 10 minuten te bereiken.
Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 300 meter loopafstand. Het Centraal Station is per fiets binnen 10 minuten te bereiken.
Parkeren
Bij het object zijn er privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.
Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.
Opleveringsniveau kantoorruimte
Kunststof kozijnen voorzien van zonwerend glas
Pantry
Stucwerkwanden
Systeemplafond
Te openen ramen
Toiletruimte
Vloerbedekking
TL – Verlichting
* Mogelijkheid tot aansluiting glasvezel internet
Huurcondities
Huurprijs vanaf € 650,- p.mnd excl. BTW
Huurtermijn: In overleg,
Aanvaarding: In overleg, snel beschikbaar
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden.
Deelverhuur is mogelijk.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.
Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

 
SPECIFICATIES:
 ● -: Overige typen
 ● -1: Kantoorruimte
 ● delivery: Verzenden
 ● -12: 602


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22779401 Meld aan Aanbod