Jan van Galenstraat 52 in Schiedam | kantoorruimte Beschikba


€ 1850
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

NU EEN EXTRA SCHERPE HUURPRIJS VOOR HET EERSTE JAAR

Representatieve kantoorverdieping beschikbaar op bedrijventerrein Vijfsluizen te Schiedam. Het kantoorpand bevindt zich op steenworpafstand van de op- en afritten van de Rijksweg A4 en het centrum van Schiedam.

De beschikbare kantoorverdieping is gelegen op de eerste verdieping van een groter kantoorgebouw. Als gebruiker krijgt u de beschikking over de volledige verdieping en kunt u uiteraard gebruik maken van de algemene ruimten waaronder de entree en het trappenhuis.

==========================

Kantoorverdieping: circa. 165 m2

Huurprijs: € 1.850,- per maand excl. BTW voor het eerste jaar.

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorverdieping ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Jan van Galenstraat 52 in Schiedam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

==========================

Parkeren

Bij het kantoorpand worden 4 privéparkeerplaatsen beschikbaar gesteld. In de nabije omgeving is voldoende extra parkeergelegenheid aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op bedrijvenpark Vijfsluizen in Schiedam. Het bedrijvenpark wordt gekenmerkt door haar diversiteit van aanwezige bedrijven en de uitstekende bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen en rijksweg A4. Bovendien zijn de A15 en A20 ook binnen 5 autominuten bereikbaar.

Ook middels openbaar vervoer is het object prima te bereiken, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 650 meter afstand.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten en kantoren toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorpand

– Airconditioning en luchtbehandelingsinstallatie per kantoorkamer
– Alarminstallatie
– Brandpreventiemiddelen
– Deels linoleum
– Deels vloerbedekking/tapijt
– Kabelgoten
– Pantry
– Separate toiletruimte
– Systeemplafond
– Te openen ramen
– Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 1.850 ,- per maand excl. BTW voor het eerste jaar.
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23626379

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.