Gezinswoning (2 wooneenheden) en een appartement


sinds 10-6-2022 16:29:57

Grote foto gezinswoning 2 wooneenheden en een appartement huizen en kamers tussenwoningen Grote foto gezinswoning 2 wooneenheden en een appartement huizen en kamers tussenwoningen Grote foto gezinswoning 2 wooneenheden en een appartement huizen en kamers tussenwoningen Grote foto gezinswoning 2 wooneenheden en een appartement huizen en kamers tussenwoningen Grote foto gezinswoning 2 wooneenheden en een appartement huizen en kamers tussenwoningen Grote foto gezinswoning 2 wooneenheden en een appartement huizen en kamers tussenwoningen Grote foto gezinswoning 2 wooneenheden en een appartement huizen en kamers tussenwoningen Grote foto gezinswoning 2 wooneenheden en een appartement huizen en kamers tussenwoningen
prijs: € 359000
Locatie : Kinrooi-ophoven  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Perceeloppervlakte : 660 m2
Woonoppervlakte : 464 m2

Beschrijving

Op zoek naar een woning met een grote tuin in een rustige buurt én met als voordeel dat je een deel van je eigendom permanent kan verhuren?
Bekijk dan zeker dit in 1963 gebouwd en in 2018 gerenoveerd pand.
Behoudens de gezinswoning beschik je immers over een appartement met een afzonderlijke ingang.
Momenteel is de woning zelf ook nog ingedeeld in twee wooneenheden met telkens twee (slaap)kamers. Ongetwijfeld een waar paradijs voor gezinnen met kinderen die al meteen een eigen plekje willen hebben of gezinnen die op zoek zijn naar een kangoeroewoning! Uiteraard is deze indeling ook gemakkelijk ongedaan te maken waarna je de woning als één groot geheel te benutten met meer dan 4 slaapkamers.
De ramen zijn allen van PVC met dubbele beglazing. Op de bovenverdieping beschikken alle ramen bovendien over rolluiken.
De woning wordt verwarmd via een installatie op aardgas.
In de woonkamer op het gelijkvloers is er daarenboven ook een houtkachel aanwezig.
In de zomermaanden kan je daarenboven ook gebruik maken van de in de woning aanwezig zijnde airconditioning.
Er zijn zonnepanelen aanwezig.
EPC: C (UC: 2504192)
Vg - WgLk - Gmo - Gvkr - Gvv
P-score: C
G-score: C
Kenmerken: Perceeloppervlakte: 660 m2, Woonoppervlakte: 464 m2, Kopen in Kinrooi-Ophoven

Zoekertjenummer: 29039658 Meld aan Aanbod