Instapklare woning met multifunctionele ruimte


sinds 26-1-2023 21:40:33

Grote foto instapklare woning met multifunctionele ruimte huizen en kamers tussenwoningen Grote foto instapklare woning met multifunctionele ruimte huizen en kamers tussenwoningen Grote foto instapklare woning met multifunctionele ruimte huizen en kamers tussenwoningen Grote foto instapklare woning met multifunctionele ruimte huizen en kamers tussenwoningen Grote foto instapklare woning met multifunctionele ruimte huizen en kamers tussenwoningen Grote foto instapklare woning met multifunctionele ruimte huizen en kamers tussenwoningen Grote foto instapklare woning met multifunctionele ruimte huizen en kamers tussenwoningen Grote foto instapklare woning met multifunctionele ruimte huizen en kamers tussenwoningen Grote foto instapklare woning met multifunctionele ruimte huizen en kamers tussenwoningen
prijs: € 698000
Locatie : Gent  (Oost-Vlaanderen)

Kenmerken

Aantal kamers : 3
Perceeloppervlakte : 107 m2
Woonoppervlakte : 236 m2

Beschrijving

Gent centrum - Perfect onderhouden en instapklare woning met multifunctionele ruimte, gelegen tussen Zuidpark en Keizerspark.
Met een mobiscore 9,6 is de woning héél vlot bereikbaar. Fietsafstand van het historische centrum. Treinstation (St Pieters en Dampoort op < 3km), tramhalte (< 100 m), bus (< 300m), autosnelweg (2km), garage, parkeerplaats voor de deur.
GV (104m²): Hall met ingebouwde kasten en een inpandige garage (drijfkracht aanwezig, kan gebruikt worden om een laadpaal te installeren). Hierachter bevindt zich een grote polyvalente ruimte van 72 m² (hobby, praktijk, etc). Deze ruimte is afgewerkt met een slijtvaste Lindura parketvloer. Er is een afzonderlijk toilet, en extra opbergruimte. De mooie lichtkoker zorgt voor daglicht, en maakt het geheel tot een aangename plek om te werken.
1° V (66m²): Naast de gang (met toilet en berging) is er een gezellige, warme leefruimte met een Merbau houten parketvloer. Volledig ingerichte en nette keuken. Een ruim, zuidgericht tuinterras (30m²) met volledige privacy. Er is een zonneluifel aanwezig die het terras kan overdekken.
2° V (66m²): Naast 3 ruime slaapkamers, is er een badkamer met mooie inloopdouche en extra toilet.
Boven de slaapkamers een volledig geïsoleerde zolderruimte (49m²). Het dak werd 5j geleden helemaal vernieuwd. De woning beschikt over 10 zonnepanelen. Op alle ramen zijn elektrisch bediende zonnescreens aanwezig. Er is centrale verwarming in elke ruimte.
IMMO GELIEVE ZICH TE ONTHOUDEN AUB

Kenmerken: Aantal kamers: 3, Perceeloppervlakte: 107 m2, Woonoppervlakte: 236 m2, Kopen in Gent


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 30190231 Meld aan Aanbod