Europalaan 2 in 'S-Hertogenbosch | kantoorruimte Beschikbaar


  • Grote foto europalaan 2 in hertogenbosch kantoorruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden
  • Grote foto europalaan 2 in hertogenbosch kantoorruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden
  • Grote foto europalaan 2 in hertogenbosch kantoorruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden
  • Grote foto europalaan 2 in hertogenbosch kantoorruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden
Grote foto europalaan 2 in hertogenbosch kantoorruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden Grote foto europalaan 2 in hertogenbosch kantoorruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden Grote foto europalaan 2 in hertogenbosch kantoorruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden Grote foto europalaan 2 in hertogenbosch kantoorruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden
€ 125
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Het kantoorgebouw Cyaan aan de Europalaan 4 in Den Bosch ligt op een rustige, en centrale locatie. U komt hier binnen in een representatieve entree. Er is veel ruimte om de kantoorruimtes precies aan te passen aan uw wensen, zodat het perfect aansluit bij uw bedrijf.

Het kantoorgebouw maakt deel uit van het Merin boetiekkantoor Blauw, waar u gebruik kunt maken van aanvullende faciliteiten. In het restaurant kunt u terecht voor een goede kop koffie, een gezond ontbijt, een verrassende lunch en heerlijke versnaperingen. Het is de perfecte ruimte om uw klanten te ontvangen en mensen te ontmoeten.

Metrages

Momenteel is circa. 733 m² BVO kantoorruimte beschikbaar.

Op de begane grond wordt circa. 229 m² BVO aangeboden en op de eerste verdieping circa. 504 m² BVO.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over deze kantoorunit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Europalaan 2 in ’s Hertogenbosch aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Het gebouw beschikt over een eigen parkeerterrein, alwaar aan de huurders in overleg met de verhuurder gereserveerde plaatsen gehuurd kunnen worden. De huurprijs voor een privé parkeerplaats bedragen € 350,- per jaar excl. BTW.

Huurcondities

Huurprijs: € 125,- per m2 per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: € 40,- per m2 per jaar excl. BTW.

Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze kantoorunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Europalaan 2 in Den Bosch aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nie
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23148771

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.