Villamartin - Luxeuze moderne villa met zeezicht


sinds 28-11-2023 15:24:05

Grote foto villamartin luxeuze moderne villa met zeezicht huizen en kamers vrijstaand Grote foto villamartin luxeuze moderne villa met zeezicht huizen en kamers vrijstaand Grote foto villamartin luxeuze moderne villa met zeezicht huizen en kamers vrijstaand Grote foto villamartin luxeuze moderne villa met zeezicht huizen en kamers vrijstaand Grote foto villamartin luxeuze moderne villa met zeezicht huizen en kamers vrijstaand Grote foto villamartin luxeuze moderne villa met zeezicht huizen en kamers vrijstaand
prijs: € 499900
Locatie : Knokke  (West-Vlaanderen)

Kenmerken

Bouwperiode : 2005 tot heden
Perceeloppervlakte : 240 m2
Woonoppervlakte : 185 m2

Beschrijving

Welkom bij Villamartin Paradise! Een betoverend villaproject gelegen bij de prachtige golf van Villamartin in Orihuela Costa, Spanje. Hier vinden we luxe villa's met 3 ruime slaapkamers en 4 smaakvolle badkamers, perfect voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een exclusieve leefomgeving.
Onze villas bevinden zich in een idyllische omgeving, omringd door de natuurlijke schoonheid van de regio. Geniet van de zon, zee en de prachtige stranden die op korte afstand van het project liggen. Of verken de populaire Zenia Boulevard Shopping Centre, waar u kunt genieten van een scala aan winkels, restaurants en entertainment.
Een van de meest opvallende kenmerken van onze villa's is het eigen zwembad, waar u kunt ontspannen en genieten van verfrissing onder de Spaanse zon. Daarnaast bieden wij ook een solarium, waar u kunt genieten van panoramisch uitzicht over de omgeving.
Kies voor comfort, ruimte en een prachtige omgeving met Villamartin Paradise. Wij verwelkomen u graag in uw nieuwe droomvilla. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over dit unieke villaproject en alle mogelijkheden die het u kan bieden.
Kenmerken: Bouwperiode: 2005 tot heden, Perceeloppervlakte: 240 m2, Woonoppervlakte: 185 m2, Kopen in knokke


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 113089228 Meld aan Aanbod