Nieuwbouw met 2 en 3 slaapkamers costa blanca


sinds 25-8-2023 14:56:12

Grote foto nieuwbouw met 2 en 3 slaapkamers costa blanca huizen en kamers nieuw europa Grote foto nieuwbouw met 2 en 3 slaapkamers costa blanca huizen en kamers nieuw europa Grote foto nieuwbouw met 2 en 3 slaapkamers costa blanca huizen en kamers nieuw europa Grote foto nieuwbouw met 2 en 3 slaapkamers costa blanca huizen en kamers nieuw europa Grote foto nieuwbouw met 2 en 3 slaapkamers costa blanca huizen en kamers nieuw europa Grote foto nieuwbouw met 2 en 3 slaapkamers costa blanca huizen en kamers nieuw europa Grote foto nieuwbouw met 2 en 3 slaapkamers costa blanca huizen en kamers nieuw europa Grote foto nieuwbouw met 2 en 3 slaapkamers costa blanca huizen en kamers nieuw europa Grote foto nieuwbouw met 2 en 3 slaapkamers costa blanca huizen en kamers nieuw europa
prijs: € 149900
Locatie : Murcia  (Antwerpen)

Kenmerken

Oppervlakte : 70 m2

Beschrijving

Nieuwbouw wooncomplex met 165 appartementen met 2 en 3 slaapkamers, verdeeld over 7 verdiepingen.
Volledig afgesloten woonwijk met gemeenschappelijke zwembaden voor volwassenen en kinderen, groene zones, speeltuin voor kinderen en een zone voor volwassenen met bio-gezondheidscircuit, gelegen aan de Costa Blanca in San Miguel de Salinas nabij golfbanen, strand en winkelcentra.
Alle appartementen hebben een parkeerplaats. Een optie berging tegen betaling. Kwaliteitsspecificaties: - Volledig ingerichte keuken met filtergroep en inductiekookplaat. - Porseleinen vloeren. - Compacte rolluiken. - Wit gelamineerde kasten met mezzanine in slaapkamers. - Pre-installatie voor split airconditioning in woonkamer en slaapkamer. - Aerothermie. 70% energiebesparing. San Miguel de Salinas is een gemeente in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje.
Gelegen in het zuiden van de provincie Alicante, in de regio Vega Baja del Segura nabij de regio Murcia. San Miguel de Salinas ligt dicht bij de golfbanen Las Colinas en Campoamor, biedt een uitzonderlijk uitzicht op de lagunes van Torrevieja en La Mata.
De luchthaven van Alicante ligt op 35 minuten rijden en de luchthaven van Murcias Corvera ligt op ongeveer 1 uur rijden.
Kenmerken: Oppervlakte: 70 m2, Kopen in Murcia


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 53147961 Meld aan Aanbod