Dubbel chalet te koop, beleggingsobject!


sinds 2-12-2023 09:17:35

Grote foto dubbel chalet te koop beleggingsobject huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto dubbel chalet te koop beleggingsobject huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto dubbel chalet te koop beleggingsobject huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto dubbel chalet te koop beleggingsobject huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto dubbel chalet te koop beleggingsobject huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto dubbel chalet te koop beleggingsobject huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto dubbel chalet te koop beleggingsobject huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto dubbel chalet te koop beleggingsobject huizen en kamers recreatiewoningen
prijs: € 125000
Locatie : Harderwijk  (Buitenland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 65 m2

Beschrijving

Vraagprijs: € 125.000 k.k.
Ben je op zoek naar een perfect onderhouden dubbel chalet met overdekt terras op eigen grond in Harderwijk? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf vandaag staat dit mooie dubbele chalet met eigen parkeerplaats op Bungalowpark Het Verscholen Dorp te koop. Dit royaal houten chalet op grote kavel met veel privacy is gelegen aan de Boslaan 2 in Harderwijk en biedt alles wat je zoekt. Rust, ruimte en veel privacy.
Het chalet heeft een open keuken met vaatwasser en combi-magnetron en heeft een badkamer met ligbad en separaat toilet. Het zeer ruime perceel van 459 m² heeft een zonnige ligging op het zuiden, een mooi ingerichte tuin, een handig schuurtje én een eigen parkeerplaats naast het chalet. Het Verscholen Dorp bevindt zich in een bosrijke omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen van de Hanzestad Harderwijk.
Specificaties:
• Woonoppervlakte: ca 65 m²
• Kaveloppervlakte: 459 m²
• Bouwjaar: 1993
• Energielabel: volgt
• Eigen grond
• Interessant beleggingsobject
• Bosrijke omgeving
Waarom investeren in een vakantiehuis op de Veluwe?
Je profiteert van een interessant netto rendement over de verhuuropbrengsten van jouw eigen vakantiewoning. Door de centrale ligging in Nederland is Het Verscholen Dorp de perfecte vakantielocatie.
Kenmerken: Woonoppervlakte: 65 m2, Kopen in Harderwijk

Zoekertjenummer: 113228051 Meld aan Aanbod