Appartement met veel troeven


sinds 8-6-2024 17:55:20

Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat Grote foto appartement met veel troeven huizen en kamers appartementen en flat
prijs: € 1120
Locatie : Genk  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Inrichting : Kaal
Woonoppervlakte : 115 m2

Beschrijving

Zeer licht en gezellig, comfortabel en intrekklaar appartement (115m²) op een uitstekende locatie in het centrum van GENK. Deze uiterst centrale locatie op een steenworp van het stadhuis, is een zegen voor de stadsgezinde huurder. Vlakbij bevinden zich alle winkels voor uw boodschappen, diverse horecazaken en uitmuntend openbaar vervoer (treinstation GENK en bus). De nabijheid van parken (Molenvijverpark en Q-park Stadsplein), scholen, bibliotheek, financiële instellingen en zwembad is een groot pluspunt. Je komt binnen in een ruime inkomhal. Links bevindt zich een aangename woonkamer. Daarnaast is er een geïnstalleerde keuken die uitgeeft op een terras aan de voorzijde van de residentie. De berging sluit aan op de keuken. Naast een apart toilet bevindt zich de badkamer met douchecabine, een badkamermeubel en wasplaats met aansluiting voor een wasmachine. Er zijn drie ruime slaapkamers die allen toegang hebben tot het terras (doorlopend over de volledige breedte) aan de achterzijde. Daar bevinden zich ook nog twee buitenbergingen. Een zuinige hoogrendementsketel in de kelder van het gebouw zorgt naast warm water, ook overal voor gezellige warmte.
Vrij vanaf 24/08/2024 – huurprijs €1120 + €230 voor verwarming en water / maand. EPC: B (elektriciteit/internet is ten laste van de huurder) Bij reactie graag voldoende informatie over uzelf (naam, adres, gezinssituatie, beroep, enz..) Wij respecteren absoluut uw privacy en uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld conform de geldende wetgeving (AVG/GDPR) (Te huur rechtstreeks van de eigenaar / geen immokantoor)

Kenmerken: Inrichting: Kaal, Woonoppervlakte: 115 m2, Kopen in Genk


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 117597136 Meld aan Aanbod