Adelsweg 8B in Lienden | winkelruimte Beschikbaar


sinds 10-7-2019 15:33:35

  • Grote foto adelsweg 8b in lienden winkelruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden
  • Grote foto adelsweg 8b in lienden winkelruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden
  • Grote foto adelsweg 8b in lienden winkelruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden
  • Grote foto adelsweg 8b in lienden winkelruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden
  • Grote foto adelsweg 8b in lienden winkelruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden
  • Grote foto adelsweg 8b in lienden winkelruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden
Grote foto adelsweg 8b in lienden winkelruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden Grote foto adelsweg 8b in lienden winkelruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden Grote foto adelsweg 8b in lienden winkelruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden Grote foto adelsweg 8b in lienden winkelruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden Grote foto adelsweg 8b in lienden winkelruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden Grote foto adelsweg 8b in lienden winkelruimte beschikbaar huizen en kamers bedrijfspanden
prijs: 
t.e.a.b.
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving
In het recent ontwikkelde winkelcentrum Midden Betuwe in Lienden is nog één casco winkelpand beschikbaar voor de verhuur. Het winkelcentrum telt zo’n 10.000 m² aan winkelruimten. Het winkelpand is omringd door verschillende ketens, waaronder: Jumbo, Aldi, Hema, Kruidvat Gall & Gall etc.
Het winkelpand is gelegen aan de Adelsweg in Lienden. Kenmerkend voor de locatie is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A15 bevinden zich op 7 autominuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A50.
Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 300 meter loop afstand.
Winkelpand: circa 600 m² BVO
In units te huur vanaf: circa 200 m² BVO
Parkeren
Op het parkeerterrein zijn ruim 400 gratis parkeerplaatsen voor bezoekers van het winkelcentrum aanwezig.
Bestemming
Volgens het actuele bestemmingsplan kent het object een Detailhandel bestemming. De aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Supermarkt
Horeca tot en met categorie 1
Bouwmarkt
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.
Opleveringsniveau
Het pand wordt casco opgeleverd en wordt onder andere voorzien van:
Zelfstandige nutsvoorzieningen
Elektra en water
Het daadwerkelijke opleveringsniveau zal in samenspraak met de verhuurder worden bepaald.
Huurcondities
Huurprijs: Op aanvraag
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Bijdrage buitenterrein onderhoud: € 5,- per m² per jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.
Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
====================
Kortom een prachtig winkelpand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit winkelpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Adelsweg 8 B, Lienden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

 
SPECIFICATIES:
 ● -: Overige typen
 ● -1: Winkelruimte
 ● delivery: Verzenden


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22779474 Meld aan Aanbod