Vrijstaande villa Portugal


sinds 17-3-2022 22:51:26

Grote foto vrijstaande villa portugal huizen en kamers landhuizen Grote foto vrijstaande villa portugal huizen en kamers landhuizen Grote foto vrijstaande villa portugal huizen en kamers landhuizen Grote foto vrijstaande villa portugal huizen en kamers landhuizen Grote foto vrijstaande villa portugal huizen en kamers landhuizen Grote foto vrijstaande villa portugal huizen en kamers landhuizen Grote foto vrijstaande villa portugal huizen en kamers landhuizen Grote foto vrijstaande villa portugal huizen en kamers landhuizen Grote foto vrijstaande villa portugal huizen en kamers landhuizen
prijs: € 447500
Locatie : Leiria  (West-Vlaanderen)

Kenmerken

Balkon / tuin : Zowel een balkon als een tuin
Bouwperiode : 2005 tot heden
Garage / schuur / berging : Garage
Perceeloppervlakte : 6000 m2
Woonoppervlakte : 411 m2

Beschrijving

Vrijstaande villa met 3 verdiepingen, gebouwd in 2007, gelegen in het centrale deel van Portugal, een bergachtig gebied met adembenemend uitzicht.
De totale bouwoppervlakte van 3 verdiepingen is 411,02 m2 en het perceel is 6.000 m2, in een landelijke omgeving, 220 meter boven zeeniveau, het kan worden gebruikt voor leegstand, huisvesting, verhuur, gedeeltelijk of volledig investeren in een huis en verdeel het in 3 individuele appartementen.
0 verdieping - Garage 97,56 m2 voor 3-4 auto's + keuken + technische wijnruimte, terras.
1e verdieping - Woonoppervlakte - 139 m2 met een woonkamer, een keuken, een toilet, een toilet met ligbad, 2 slaapkamers, een terras.
2e verdieping - een voor renovatie voorbereide zolder tot een woonwijk, muren zijn gedeeltelijk geïnstalleerd, riolering is uitgevoerd, er is een terras met prachtig uitzicht vanaf de berghelling.
Mogelijkheid om per verdieping in 3 afzonderlijke appartementen te verdelen.
Bij het huis op een heuvel staat een technisch gebouw omgeven door grote bomen beplant met portugeese eik, ceder, eucalyptus, die een goed effect geven voor de menselijke luchtwegen, vooral voor mensen met allergische aandoeningen.
Het huis ligt achter een bergketen, die beschermt tegen harde wind en vocht uit de oceaan, vaak als het weer bewolkt is op de oceaan, kunt u zonnebaden op het bovenste terras van het huis.
Stuk grond is beplant met een kleine hoeveelheid olijven, granaatappel, vijgen, appel, walnotenbomen, kersen, peren, een paar palmbomen, een goed perceel van 4000m2 voor het planten van druiven en fruitbomen.
Kleine kruidenierswinkel en andere winkels binnen 3-5 km
De belangrijkste stad van de wijk Leiria, de stad Leiria, ligt op 19 km afstand, waar u restaurants, winkelcentra en winkels kunt bezoeken, evenals een ziekenhuis.
Oceaankust, met goede stranden en een open waterpark - 33 km
Luchthaven Lissabon - 153 km
Luchthaven Porto - 180 km
Er zijn ook veel historische architecturale complexen in de buurt die u kunt bezoeken en uw tijd met interesse kunt doorbrengen.

Voor meer foto’s stuur prive.
Bij intresse bel gerust op nummer 0472750392.
Prijs – 447 500,00
Kenmerken: Balkon / tuin: Zowel een balkon als een tuin, Bouwperiode: 2005 tot heden, Garage / schuur / berging: Garage, Perceeloppervlakte: 6000 m2, Woonoppervlakte: 411 m2, Gevraagd in Leiria


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 28314748 Meld aan Aanbod