Severenplein 25AB in Maastricht | winkelruimte Beschikbaar


sinds 5-2-2020 9:57:13

prijs: 
€ 80
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving
Bent u op zoek naar een representatief winkelpand gelegen aan de Severenplein in Maastricht? Per 1 oktober 2018 komt het pand beschikbaar voor de verhuur. Het winkelpand is naast detailhandel eveneens geschikt als kantoor- of praktijkruimte.
Begane grond: circa. 255 m² verkoopoppervlak
Kelder (3 meter hoog): circa. 75 m² vloeroppervlak (geschikt als opslag/kantoor/keuken)
De kelder van het pand kunt u gebruiken als opslag of kantoorruimte en is voorzien van een keuken, voor o.a. proeverijen.
Het winkelpand is gelegen op een goede zichtlocatie in de wijk Amby tegenover de Plus Supermarkt. In de directe omgeving zijn eveneens andere landelijke winkelketens gevestigd zoals de Kruidvat, Blokker en Rabobank. Kenmerkend is de uitstekende ligging ten opzichte van op en afrit van de A2 (Amsterdam-Luik) en A79 (Heerlen-Aken). Tevens is het pand centraal gelegen bij parkeerplein (marktplein) in Amby-Maastricht.
Optioneel
Het is mogelijk om de verkoopoppervlak te splitsen in 2 winkelruimten, hierdoor wordt de huurprijs lager. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.
Parkeren
Aan het Severenplein is voldoende betaalde en gratis parkeergelegenheid aanwezig.
Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn onder andere bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie II, detailhandel en dienstverlening. Horeca toegestaan, onder bepaalde voorwaarden.
Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.
De commerciële ruimte wordt casco opgeleverd, voorzien van:
Airco
Alarminstallatie
Aluminium kozijnen met dubbel glas
Glazen pui
Inbouwverlichting
Internetaansluiting
Luchtverwarming
Pantry
Systeemplafond
Tegelvloer
Telefonieaansluiting
Toiletruimte
Wandradiatoren
Huurcondities
Huurprijs: vanaf € 79,50 per m2 per jaar.
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Aanvaarding: per 1 oktober 2018
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: 12 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste presentaties)
voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst op basis van het daadwerkelijke gebruik.
Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.
Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

 
SPECIFICATIES:
 ● -: Overige typen
 ● -1: Winkelruimte
 ● delivery: Verzenden


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23626367 Meld aan Aanbod