Ref: SP153 Villa dichtbij het strand


sinds 15-7-2022 14:01:10

Grote foto ref sp153 villa dichtbij het strand huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref sp153 villa dichtbij het strand huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref sp153 villa dichtbij het strand huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref sp153 villa dichtbij het strand huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref sp153 villa dichtbij het strand huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref sp153 villa dichtbij het strand huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref sp153 villa dichtbij het strand huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref sp153 villa dichtbij het strand huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref sp153 villa dichtbij het strand huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 264900
Locatie : Guardamar  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 185 m2

Beschrijving

4 Slaapkamer villa op 620 m2 perceel dichtbij het strand.
Deze is een misschien wat oude stijl, maar zeker van hoge kwaliteit gebouwd. De woonoppervlakte bedraagt 185m2 en staat op een perceel van 620m2. Op dit perceel staat ook een grote garage, carpoort, oude buitenkeuken, opslagruimte, bomen. Tevens is er een klein dakterras. De woon ligt super centraal op wandelafstand van alles. Er is ook een mooi groen uitzicht aan de voorkant over een bos. 600 meter afstand van het strand & boulevard.
San Pedro del Pinatar is een heel divers gebied vol verschillende activiteiten en levendigheid. Tegelijkertijd hebben we hier juist geen last van het massa-toerisme zoals bijvoorbeeld in Torrevieja of Benidorm.
Een aantal leuke dingen om op te noemen : oneindig lange boulevards en zand-stranden rondom de Mar Menor, de bekende modderbaden in het natuurgebied van Lo Pagán (valt onder San Pedro), de zoutmeren met allerlei vogels en flamingos erg mooi om te zien, naast de Mar Menor (warme binnenzee, zonder golfslag) hebben we hier op nog geen 5 minuten rijden ook de Middelandse zee, natuurgebied met duinen en zandstranden, veel mogelijkheden om te fietsen want alles is vlak, verschillende ‘groene gebieden’ en parken, uitgaansgelegenheden in Lo Pagán en de boulevard van Santiago, veel restaurants en barretjes, ook de bekende chiringuitos voor de tapas op het strand iedere paar honderd meter vind je ze wel, de boulevard is vorige jaar helemaal vernieuwd, DOS MARES shopping mall is op nog geen 5 minuten rijden van Lo Pagán hier zit tegenwoordig alles van KFC, Mcdonalds, Domino’s, Carrefour, Lidl, Leroy Merlin, dierenwinkels, chinese allesverkopers, bioscoop, juweliers, kledingwinkels etc etc.
Voor het vliegen zijn er twee opties namelijk over de ap7 naar Alicante dit is zo’n 40 minuten rijden of naar Murcia internationaal airport zo’n 25 minuten. Verder is er hier het hele jaar door leven, uiteraard in de wintermaanden wel wat rustiger maar dat is overal zo aan de kust. Watersport veel te doen!
Kenmerken: Woonoppervlakte: 185 m2, Kopen in Guardamar

Zoekertjenummer: 29269676 Meld aan Aanbod