Markt 58 in Roosendaal | winkelruimte Beschikbaar


sinds 10-1-2020 3:05:20

prijs: 
t.e.a.b.
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving
Midden in het centrum van Roosendaal staat dit representatieve bedrijfspand met een royale bovenwoning in het hart van Roosendaal op zichtlocatie! Perfecte mogelijkheid voor ondernemers die wonen en werken willen combineren. Qua indeling en uitstraling biedt het pand vele mogelijkheden voor de Horeca, Detailhandel, Kantoor of Praktijk. De voorgevel bevindt zich op het zuiden.
De commerciële ruimte is gelegen aan horecaplein ” Oude Markt” en wordt omgeven door vele winkels en horecagelegenheden. Kenmerkend voor dit centrum is de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A58 bevinden zich op slechts 5 autominuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A17.
Metrages BVO
Totale grondoppervlakte : circa 295 m²
Totale inhoud bedrijfsgedeelte en bovenwoning : circa 2.000 m³
Bedrijfsruimte metrages
Begane grond exclusief de portiek en etalageruimten : circa 235 m²
Op de eerste verdieping bevindt zich tevens de bedrijfsruimte: circa 160 m²
Deze beschikbare ruimte biedt de mogelijkheid voor twee bedrijfsruimten binnen het pand.
Optioneel
De bovenwoning en de commerciële ruimten zijn eventueel te scheiden. Het is ook mogelijk om het interieur van de winkel over te nemen. Daarnaast is het mogelijk om een terrasvergunning aan te vragen. Verder is het mogelijk om in de nabijheid (ca. 200 meter afstand) een Garagebox te kopen of te huren van de eigenaar. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.
Indeling woongedeelte
Het woongedeelte is bereikbaar via een aparte voordeur, bereikbaar via de optiek.
Op de begane grond bevindt zich de entree met een trappenhuis. Daarna volgt de eerste verdieping waar zich de woonkamer en suite (ca. 50 m²) met eetgedeelte bevindt. Verder bevindt zich op de eerste verdieping een hal met opgang naar de tweede verdieping, een keuken (ca. 9 m²), een apart toilet en een badkamer met toilet, bad en douche, wastafelkast met badkamermeubel.
Op de tweede verdieping bevinden zich 5 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer voorzien is van een was/doucheruimte (ca. 42 m²). Ook bevindt zich op de verdieping een separaat toilet. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een dakterras, de tweede verdieping heeft namelijk toegang tot het platte dak.
De ramen van de bovenwoning zijn volledig voorzien van dubbelglas en rolluiken. Daarnaast heeft het woongedeelte een aparte CV-ketel
Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan kent het object een Centrum-2 bestemming. De voor Centrum-2 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Detailhandel, niet zijnde een supermarkt
Horeca van categorie 1 en 2 van de Staat van horeca-activiteiten
Kantoren
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.
Opleveringsniveau bedrijfspand
Aluminium profielen etalage
Betonvloer
Cv ketel; Radson verbeterd rendement
Glazen pui
Internet- en telefonieaansluiting
Opslagruimte met eigen toegang
Pantry
Stalen rolluiken
Systeemplafond
Toiletruimte
Vaste trap
Vloerbedekking
Wandradiatoren
Zelfstandige CV (merk Nefit uit 2015)
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding: gemeente Roosendaal en Nispen, sectie L, nummer 3251
Grootte: 295 m²
Koopcondities
Vraagprijs: € 645.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Huurcondities
Huurprijs: Op
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22779403 Meld aan Aanbod