Het Rondeel 3 in Maastricht | bedrijfsruimte Beschikbaar


sinds 10-5-2020 4:10:33

prijs: 
€ 35
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving
Multifunctioneel bedrijfspand met afhaalmagazijn en verdiepingsvloer en circa. 15 parkeerplaatsen gelegen aan de rand van het bedrijventerrein Bosscherveld in Maastricht. 
=============
Metrage
Bedrijfsruimte: circa 350 m²
Afhaalmagazijn: circa 400 m²
Verdiepingsvloer: circa 400 m2
Bedrijfsruimte: vanaf € 45,- excl. BTW per m2 per jaar
Afhaalmagazijn: vanaf € 45,- excl. BTW per m2 per jaar
Verdiepingsvloer: vanaf € 35,- excl. BTW per m2 per jaar
Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?
Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Het Rondeel 3 in Maastricht aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.
=============
Optioneel
De mogelijkheid bestaat om de verschillende ruimte afzonderlijk of in afwijkende metrages te huren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. 
Indeling
Aan achterzijde van het pand is de bedrijfsruimte gelegen. De bedrijfsruimte is te bereiken via eigen loop- en overheaddeur of via aan de voorzijde gelegen winkelruimte.
Voorzieningen
Bedrijfsruimte
Betonvloer
Schuifdeuren met snelsluitdeuren
Loopdeur
Vrije hoogte 12 meter 
Gaslampen;
Krachtstroom;
2x Gasheater
Lichtstraat
Internet en telefonieaansluitingen
Wifi
Brandpreventiemiddelen
Alarminstallatie 
Ligging
Het bedrijfspand is gelegen aan de rand van bedrijventerrein Bosccherveld in Maastricht. Het bedrijventerrein is uitstekende bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar omringende dorpen, het centrum van Maastricht en de op- en afritten van de A2 (Amsterdam Maastricht).
Huurprijzen
Bedrijfsruimte: vanaf € 45,- excl. BTW per m2 per jaar
Afhaalmagazijn: vanaf € 45,- excl. BTW per m2 per jaar
Verdiepingsvloer: vanaf € 35,- excl. BTW per m2 per jaar
Huurcondities
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Voor meer informatie kunt u de gratis informatiebrochure downloaden of direct contact opnemen met de heer G.C.M. (Richard) Spekenbrink 06-53213667.
Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
====================
Alle beschikbare informatie ontvangen?
Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Het Rondeel 3 in Maastricht aan en ontvang de object
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22779240 Meld aan Aanbod