De Nieuwe Erven 3 in Cuijk | kantoorruimte Beschikbaar


sinds 10-1-2020 3:05:11

prijs: 
€ 40
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving
Royaal vrijstaand en multifunctioneel kantoorpand met ruime werk- magazijn- of productieruimte beschikbaar aan de Nieuwe Erven 3 in Cuijk. Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein de Beijerd en t Riet op een ruime hoeklocatie met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Op enkele minuten van de afslag A73 (Nijmegen Venlo). Het centrum van Cuijk en NS- station zijn op loopafstand gelegen.
====================
Metrage
Bedrijfspand: circa 235 m²
Kantoorruimte: circa 575 m²
Huurprijs: Vanaf € 40,- excl. BTW per m2 per jaar (afhankelijk van de huurtermijn en metrage)
Wilt u alle beschikbare informatie over dit multifunctioneel kantoorpand ontvangen?
Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Nieuwe Erven 3 in Cuijk aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.
====================
Indeling
Kantoorruimte (circa. 575 m2): entree met elektrische schuifdeur; royale representatieve ontvangstruimte met receptie; toiletgroepen; meerdere kantoorruimtes te huur vanaf 15 m2, gezamenlijke kantine en leeftuin.
Bedrijfsruimte (circa. 235 m2): meerdere kleinere bedrijfsruimtes beschikbaar vanaf 60 m2 met steeds eigen schuifdeur(en).
Algemeen
Het pand beschikt over een eigen alarmsysteem dat per zone in te schakelen is. In het pand zitten meerdere ondernemingen. Flexibele huurbasis en 24 uur per dag te betreden met eigen code(s). Op de Nieuwe Erven 3 te Cuijk dé mogelijkheden als starter of innovatieve onderneming om één of meerdere kantoorunits te betrekken in een representatief gebouw op zichtlocatie. Flexibiliteit in indeling van de unit(s).
Parkeren
Op het verharde buitenterrein rondom het bedrijfspand zijn 28 privé parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra (gratis) parkeergelegenheid is er in de direct omgeving aanwezig.
Ligging & Bereikbaarheid:
Bereikbaarheid per auto
Het bedrijventerrein De Beijerd en ’t Riet ligt op een steenworp afstand van het centrum, nabij de autosnelweg A73, die Nijmegen rechtstreeks verbindt met Venlo en die een directe aansluiting heeft met de autosnelweg A77 naar Duitsland. Aan de noordzijde wordt het terrein omsloten door de Beerseweg; aan de zuidzijde door de Hapsebaan.
Bereikbaarheid per OV
De nieuwe noord-zuidroute op de Beijerd en ’t Riet leidt u regelrecht naar de autosnelweg. Direct naast dit bedrijventerrein ligt het NS-station Cuijk aan de Maaslijn. De treinen brengen u vandaar uit in de richtingen Nijmegen en Venlo.
De Beijerd en ’t Riet biedt ruimte aan handels-, nijverheids- en industriebedrijven van uiteenlopende aard. Daarnaast vindt u er ambachtelijke en dienstverlenende bedrijven.
Huurcondities
Huurprijs: Vanaf € 40,- excl. BTW per m2 per jaar (afhankelijk van de huurtermijn en metrage)
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige overeenkomst geniet de voorkeur
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 12 maanden
Servicekosten: Niet van toepassing. Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS.
BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting v
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22779254 Meld aan Aanbod