de Dieze 30 in Best | kantoorruimte Beschikbaar


sinds 10-12-2019 3:08:17

prijs: 
€ 320
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving
Meerdere kantoor- en bedrijfsunits beschikbaar in dit moderne bedrijvencomplex gelegen op bedrijventerrein Breeven in Best.
====================
Beschikbare units:
Begane grond:
Unit 1: Kantoorruimte: circa. 95 m2
Huurprijs: vanaf € 200,- excl. BTW per maand
Unit 2: Bedrijfsruimte: circa. 205 m2
Huurprijs: € 850,- excl. BTW per maand
1e verdieping:
Unit 3: Kantoor- showroomruimte: circa. 215 m2
Unit 4: Kantoor- showroomruimte: circa. 40 m2
Huurprijs: vanaf € 320,- excl. BTW per maand
Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoor- en bedrijfsunits ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Dieze 30 aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.
Optioneel:
Het bedrijvencomplex is zo ingedeeld dat de kantoorunits en bedrijfsunits gezamenlijk gehuurd kunnen worden of als aparte units. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden binnen het bedrijvencomplex kunt u ten alle tijden contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.
Unit 1: Kantoorruimte: circa. 95 m2
De kantoorruimte op de begane grond is momenteel nog in ontwikkeling en zal op korte termijn worden opgeleverd. De kantoorruimte bestaat uit meerdere ruimtes die zowel gezamenlijk als apart gehuurd kunnen worden.
Algemeen:
Vloeroppervlakte: circa. 95 m2 (in units vanaf 15 m2)
Huurprijs: vanaf € 200,- excl. BTW per maand
Indeling:
De kantoorruimte is te bereiken middels de centrale of separate entree aan de zijkant van het pand en bestaat uit meerdere kantoorruimten, een volledig betegeld gescheiden toilet, pantryruimte en een server- archiefruimte.
Voorzieningen:
De kantoorruimte is voorzien van dubbele beglazing, systeemplafond met inbouwverlichting, stucwerkwanden, internet en telefonieaansluitingen en een betonvloer afgewerkt met tapijtafwerking.
Unit 2: Bedrijfsruimte: circa. 205 m2
De multifunctionele bedrijfsruimte heeft een vloeroppervlakte van circa. 205 m2 en is voorzien van een overheaddeur aan de voorzijde van het bedrijvencomplex.
Algemeen:
Bedrijfsruimte: circa. 205 m2
Huurprijs: € 850,- excl. BTW per maand
Voorzieningen:
De bedrijfsruimte is voorzien van een monoliet afgewerkte betonvloer, overheaddeur, krachtstroomvoorzieningen en TL- verlichting.
Unit 3 & 4: Kantoorruimte: circa. 255 m2
Algemeen:
Vloeroppervlakte:
Unit 1: circa. 215 m2
Unit 2: circa. 40 m2
Huurprijs: vanaf € 320,- excl. BTW per maand
Indeling:
De kantoorunits op de 1e verdieping zijn te bereiken middels de voorzijde van het pand en bestaan uit een kantoortuin, separate kantoorunits, pantry en server- archiefruimte.
Voorzieningen:
De kantoorunits zijn voorzien van airconditioning in alle ruimtes, kunststofkozijnen met dubbele beglazing, systeemplafond met inbouwverlichting, stucwerkwanden, internet en telefonieaansluitingen en een betonvloer afgewerkt met tapijtafwerking.
Ligging:
Het bedrijvencomplex is gelegen op bedrijvenpark Breeven in Best en wordt omringd door vele MKB- bedrijven. Vanwege de korte afstand, circa. 500 meter, tot de op- en afritten van de A2 en de A50 en de diverse uitvalswegen naar omringende dorpskernen, het centrum van Best en Eindhoven is het bedrijvencomplex zeer goed bereikbaar.
Huurcondities:
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: Nader te bepalen
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22779225 Meld aan Aanbod